Etiket Sonuçları: Dilimizin Zenginlikleri

Mrt

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 3/C Sınıfı öğrencileri 3 Mart 2024 Pazartesi günü öğretmenleri Nurten GÜL rehberliğinde hazırladıkları "Atasözleri ve Deyimler Sergisini" sundular. Diğer sınıf öğrencileri tarafından ilgiyle ve beğeni ile gezilen sergi için 3/C öğretmenimiz NUrten GÜL'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Pendik Mareşal Fevzi Çakmak ilkokulul 4/C Sınıfı öğrencileri 1 Mart 2024 Cuma günü öğretmenleri Huriye AKBAŞ rehberliğinde "Deyimler ve Atasözleri" Sergsi düzenlediler. Tüm öğrencilerin beğenisini toplayan sergi öğrenciler tarafından ziyaret edildi. 4/C sınıfı öğretmeni Huriye AKBAŞ öğretmenimize ve 4/C sınıfı öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 2/C Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nuran KATIRCI rehberliğinde "Kelimey Bul Oyunu" panosu hazırladılar. Hazırlanan pano tüm öğrencilerin beğenisini kazandı ve ilgiyle karşılandı.Öğrencilerimize ve 2/C sınıfı öğretmeni Nuran KATIRCI'ya teşekkür ediyoruz.

Şbt

Milli Eğitim bakanlığı tarafından yürütülen ve Türkiye Genelinde tüm okullarda sürdürülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nurhayat BALLIKAYA rehberliğinde şiir dinletisi düzenlediler. Öğrenciler farklı şairlerimizin şiirlerini okudular. Şiir dinletisine öğrenci ve veliler katıldı.Şiir Dinletisi öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürümüz Fatih ÖNAL, Dilimizin Zenginleştirilmesinde şiirin öneminden bahsetti. Nurhayat BALLIKAYA öğretmenimiz başta olmak üzere emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 2-C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nuran KATIRCI ve 4/B Sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Nurhayat BALLIKAYA rehberliğinde hazırladıkları panolar büyük ilgi gördü.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.