İSTANBUL / PENDİK - Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Adres
FEVZİ ÇAKMAK MAH. ATATÜRK CAD. MAREŞAL FEVZI ÇAKMAK ILK OKULU BLOK NO: 49 PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
GÜLER YÜZLÜ ORTAMDA ÖNCE İNSAN ANLAYIŞINDAN YOLA ÇIKARAK GELENEĞİ VE DEĞİŞİMİ BÜTÜNLEŞTİREREK GELECEĞİ ELİNDE TUTAN BİR OKUL...
Misyon
OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN BİREYSEL YETENEKLERİNİ GELİŞTİREREK, YENİLİKLERE AÇIK,ÖĞRENMEYİ TEMEL İHTİYAÇ KABULL EDEN, DEĞERLERİNİ YAŞAYAN VE YAŞATAN, HOŞGÖRÜ SAHİBİ, OLAYLARA GENİŞ BİR AÇIDAN BAKABİLEN, DİNAMİK ÖZGÜVENİ VE SORUMLULUK BİLİNCİ GELİŞMİŞ BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEK.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM ( Sabahçı - Öğlenci )
Sabahçı Grup : 08.50 - 13.40 Öğleci Grup : 14.00 - 18.50
Ulaşım
Pendik Minibüs duraklarından gözdağı minübüslerine veya Marmara Ü. Hastanesi minübüslerine binerek gelebilirler.Kurtköy tarafından gelmek isteyenler İETT´nin 16KH VEYA 132V otobüslerine binerek gelebilirler.
FEVZİ ÇAKMAK MAH. EVREN CD.NO:1 PENDİK/İSTANBUL
İlçe merkezine uzaklığı 3km´dir