Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Salı günü okul bahçemizde tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile coşku içerisinde kutlandı. Saat 09:30'da başlayan ve okul kutlama komitesi tarafından hazırlanan kutlama programının sunuculuklarını 3/B sınıfından Ali Alagöz ve Melike Erva ALBAYRAK yaptılar. Günün anlamını anlatan konuşma ile başlayan kutlama töreni Halk Oyunları, Ront gösterileri, ve şiirler ile devam etti. Kutlama programına gösterileri ile renk katan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Pendik Mareşal Fevzi çakmak İlkokulu/Anaokulu ve Tahir Kaya İmam hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve Okul Aile Birliğ Başkanlarının katıdığı İftar programı 2 Nisan Salı 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Mahalle cami imamının da katıldığı programı dualarla açıldı. Okul Müdürü Fatih ÖNAL katılım gösteren tüm öğretmenlere ve misafirlere teşekkür etti.Okul Müdürü Fatih ÖNAL İftar programımıza sponsor olan Pendik Belediye Başkanımız Ahmet CİN' e de teşekkür ettiğini konuşmasında belirtti.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109 Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında 4/E Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Hüseyin EKİNCİ rehberliğinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anlatan standlar hazırlayarak okuldaki öğrencilere Çanakkale Zaferi'ni görsel hale getirerek bir sergi gerçekleştirdiler. Tüm öğrenciler, öğretmenler ve veller tarafından ziyaret edilen standlarda Çanakkale Zaferi'nde yaşanan zorluklar Nusrat Mayın gemisi, kullanılan toplar anlatıldı. Öğretmenimiz Hüseyin EKİNCİ ve öğrencilerimize bu güzel sergi ve sunum için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

7 Mart 2024 Perşembe günü Final müsabakaları gerçekleştirilen İstiklal Marşı'nı Ezbere Güzel Okuma" yarışması madalyaları ve ödülleri  12 Mart 2024 günü dağıtıldı.1.olam öğrencilerin madalyalarını ve ödüllerini dağıtan Okul Müdürümüz Fatih ÖNAL yarışmaya katılımın fazla olmasının kendisini sevindirdiğini dile getirdi.  İstiklal Marşı'mızın ve manevi değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine vurgu yapan Okul Müdürü Fatih ÖNAL yarışmaya katılan tüm öğrencileri, derceye giren öğrencileri ve onları hazırlayan öğretmenlerine teşekkür etti. Tören sonunda 1.olan öğrenciler tüm öğrenci ve velilerin önünde İstiklal Marşı'nı okudular.

Ara

Okul Müdürlerinin rotasyonu kapsamında Pendik Öğretmenevleri İlokulu/Ortaokulu'nda Okul Müdürü iken 8 yılını dolduran Fatih ÖNAL, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu'na Okul Müdürü olarak atandı ve 01.08.2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı. Okul Müdürümüz Fatih ÖNAL'a hoşgeldiniz diyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Rehberlik Öğretmenimiz Ayşegül TERKEŞ belirlemiş olduğu konularda sınıflarımızda düzenli olarak çocuklara yönelik seminerler vermetedir.

Ara

Değerli velilerimiz öğrencilere rehberlik etme konusunda sizlere yardımcı olacak olan broşürlere buradan ulaşabilirsiniz.

Ara

Tuzla VİASEA Akvaryum Gezimiz 27 Mart 2023 Çarşamba günü olacaktır.

Mrt

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Etmeyi Unutmayalım.

Resmi hesaplarımız dışındaki hesaplara itibar etmemenizi rica ederiz.

Kıymetli Veliler,

Okul Aile Birliği Seçimli Genel Kurul toplantısı 12 Ekim Perşembe günü Saat: 14.30 da okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir.

Anaokulu Okul aile birliği toplantımız ise 13 Ekim Cuma günü 14.30 da gerçekleşecektir.

Velilerimize ve ilgililere önemle duyurulur.