Şbt

22 Şubat Perşembe günü saat 14:30'da Konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Ayşegül TERKEŞ tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Veli Akademileri Seminerleri kapsamında velilerimize yönelik olarak "Teknolojinin Bilinçli Kullanımı ve Dijital Çağda Ebeveyn Olmak" Konulu  seminer verildi. Rehber Öğretmenimizi dinleyen veliler suum sonrasında soru sorma imkanı da buldular. Rehber Öğretmenimize ve seminere katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 2/C Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nuran KATIRCI rehberliğinde "Kelimey Bul Oyunu" panosu hazırladılar. Hazırlanan pano tüm öğrencilerin beğenisini kazandı ve ilgiyle karşılandı.Öğrencilerimize ve 2/C sınıfı öğretmeni Nuran KATIRCI'ya teşekkür ediyoruz.

Şbt

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 2023-2024 Eğitim Öğretm Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı 6 Şubat Salı günü gerçekleştirildi. Tüm öğretmenlerin ve idarecilerin hazır bulunduğu toplantı Okul Müdürü Fatih ÖNAL tarafından gerçekleştirildi. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem değerlendirilmesi ve 2. Dönemin planlandığı toplantı verimli geçti. Tüm öğretmenlerimize başarılı ve verimli bir dönem diliyoruz.

Ara

Tuzla VİASEA Akvaryum Gezimiz 27 Aralık 2023 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin katıldığı gezi çocuklar için öğretici ve eğlenceli bir gezi oldu.

Şbt

Milli Eğitim bakanlığı tarafından yürütülen ve Türkiye Genelinde tüm okullarda sürdürülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nurhayat BALLIKAYA rehberliğinde şiir dinletisi düzenlediler. Öğrenciler farklı şairlerimizin şiirlerini okudular. Şiir dinletisine öğrenci ve veliler katıldı.Şiir Dinletisi öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürümüz Fatih ÖNAL, Dilimizin Zenginleştirilmesinde şiirin öneminden bahsetti. Nurhayat BALLIKAYA öğretmenimiz başta olmak üzere emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Ock

TÜRKİYE'NİN İNSANLI İLK UZAY MİSYON'NUN  GURURUNU PAYLAŞAIYORUM !!!

Ock

2024 Yılı Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamına 08-14 Ocak 2024 tarihleri arsı Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmaktadır. Enerji Verimliliği ile ilgili video ve görsellere aşağıdaki linktenlinkten ulaşabilirsiniz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 2-C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nuran KATIRCI ve 4/B Sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Nurhayat BALLIKAYA rehberliğinde hazırladıkları panolar büyük ilgi gördü.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nazlı ULUTAŞ rehberliğinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Pano çalışması yaptılar ve yeni kelimeşleri eğlenerek öğrendiler.

Ara

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Uğur KAYA rehberliğinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Pano çalışmasıyaptılar ve yeini kelimeleri eğlenerek öğrendiler.

Ara

BİR MEDENİYETİN ŞAİRİ,İSTİKLAL MARŞIMIZIN ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY’U VEFATININ 87. YILI ve DOĞUMUNUN 150.YILINDA RAHMETLE ANIYORUZ.

20-27 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası

Ara

Rehberlik Servisi olarak Veli Akademisi Projesi kapsamında "Çocuklarda Uyum ve Davranış Sorunları" konulu üçüncü eğitimimizi gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Fatih ÖNAL'ın hoşgeldiniz konuşması ve Pendik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ozan Can COŞKUN'a teşekkürü ile başlayan seminer, Pendik RAM Müdürü Ozan Can COŞKUN'un verimli ve keyifli sunumu ile devam etti. Pendik RAM Müdürü Ozan Can COŞKUN'a katılımları için teşekkür ederiz.

Ara

Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 4/B Sıınıfı öğrencileri 18 Aralık 2023 Pazartesi günü öğretmenleri Nurhayat Ballıkaya ile birlikte muhteşem bir şiir dinletisi gerçekleştirdiler. Şiir Dinletisine velilerimiz de öğrencileri ile birlikte şiir okuyarak katıldılar. Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenimiz Nurhayat Ballıkaya'ya çok teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürlerinin rotasyonu kapsamında Pendik Öğretmenevleri İlokulu/Ortaokulu'nda Okul Müdürü iken 8 yılını dolduran Fatih ÖNAL, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu'na Okul Müdürü olarak atandı ve 01.08.2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı. Okul Müdürümüz Fatih ÖNAL'a hoşgeldiniz diyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Rehberlik Öğretmenimiz Ayşegül TERKEŞ belirlemiş olduğu konularda sınıflarımızda düzenli olarak çocuklara yönelik seminerler vermetedir.