İSTANBUL / PENDİK - Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Ara

Değerli velilerimiz öğrencilere rehberlik etme konusunda sizlere yardımcı olacak olan broşürlere buradan ulaşabilirsiniz.

Haz

2022-2023 Eğitim-öğretim yılını tamamladık. Tatil zilimizi çaldı. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi Zaferimize özel olarak hazırladığımız Çocuk Gazetemiz Özel Sayısı yayınlandı. Bir kez daha 15 Temmuz Şehitlerimizi Saygıyla ve Rahmetle anıyoruz.

Kas

2022 - 2023 Eğitim-Öğretim yılı başında yapılan Okul Aile Birliği Toplantısı sonucunda yönetim ekibimiz belirlenmiştir.

• Okul Aile Birliği Başkanı - Duygu Taslı
  • Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı - Pınar Kaya Gören
  • Üyelerimiz
  • Nazan Bektaş Oynak
  • Merve Hakan Batıbay
  • Mehtap Yurttürk
  • Ayşegül Şimşek

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılını büyük bir coşku ve heyecanla kutlamanın şerefine nail olduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bize bu eşsiz mirası bırakanları bir kez daha minnetle anıyoruz.Programın yapımında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.Cumhuriyetin emanetçisi olmaya devam edeceğiz.

Ekm

Pendik Belediyesi Bilim Merkezi ziyaretlerimiz son hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizin, birbirinden farklı ve şaşırtıcı bu bilimsel deneylerdeki tepkileri ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretme be öğrencilerimize mutlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyoruz

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının son zili ile birlikte karnelerine kavuşan çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle beraber çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen güzel çocuklarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlimiz genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasına katılan 2/E sınıfının çalışmaları.

Eyl